måndag, december 30, 2013

Missa inte Lord's Garden Restaurant & Cocktail Lounge!

Hör ni till dem som gärna besökt Alex Garden Restaurant i Strand tidigare år? Krogen har nu bytt ägare och är i vårt tycke bättre än någonsin. Igår kväll gjorde vi ett första besök tillsammans med vännerna Elisabeth och Kai och hade en härlig kväll på många sätt.

Den unge belgiske ägaren, som heter Lord i efternamn och Tristan i förnamn, är en charmerande, vältalig och mycket uppmärksam värd som damerna i sällskapet gärna vilade ögonen på dessutom. Råvarorna håller hög klass och är tillagade enligt konstens alla regler. En bättre sirloin har i alla fall inte vi avnjutit i Sydafrika. Flera av rätterna är dessutom lite annorlunda och innovativa jämfört med traditionella restauranger. Och deras shoe string fries är precis så krispiga och knapriga som vi svenskar gillar. Att dessutom kunna sitta ute på den trevliga innergården när kvällen är ljum förhöjer upplevelsen ytterligare.

Dessutom är det inte många restauranger som har öppet på söndagskvällarna, så det här lär bli vårt stamlokus på söndagar. Bravo!

HÄR kan du läsa mer om Lord's.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar